— TULEVAISUUS —

Nyt voi ajatuksiin tulla sellainen asia, että en nyt vielä ota tätä Jeesus -asiaa niin kiireesti elämääni. Siirrän asian huomiseen tai kenties sitten tuonne aivan vanhuuden päiviin asti, kun olen jo eläkkeellä ollut jonkun aikaa.

Tässä on miina, johon voi langeta helpostikin.

Välinpitämättömyyden miina on melko ovela, sillä se ei ole Jumalan tahto, vaan meille voikin kuiskutella se Jumalan päävihollinen saatana, jota myös perkeleeksi kutsutaan.

Tälle tuhansien juonien mestarille on tavanomaista yrittää kuiskia sellaista, että ei sinun nyt kannata vielä tehdä mitään, vaan nauti elämästä ja elämän nautinnoista oikein kunnolla.

Ei Jeesus puhu mitään sellaista, että meidän pitäisi lopettaa normaali eläminen ja ryhtyä johonkin erikoiseen suorittamiseen.

Ei Jeesukseen uskominen ole suoritusta, vaan se on yhtä luonnollista kuin hengitys.

Luonnollisesti tulee erilaista vastustusta, josta Raamattu mainitsee useissa paikoissa. Vastustuksesta huolimatta palkka siitä, että ottaa Jeesuksen matkakumppanikseen on valtava siihen nähden, että hylkää tämän vaihtoehdon.

Jos maallinen vaelluksemme kestää sen seitsemänkymmentä tai kahdeksankymmentä vuotta niin kuin psalmissa todetaan, on ikuisuus tämän rinnalla aivan eri luokkaa.

Ihminen ei voi tietää tätä hetkeä pidemmälle oman elämänsä pituutta.

Kun huomista ei tiedä, on se otettava aina huomioon tätä ikuisuusmatkaa pohdittaessa.

Jätän sinut nyt miettimään ikuisuutta hetkeksi.

Seuraavalla sivulla on kerrottuna ne eväät, jotka tarvitset ikuisuusmatkalle Jumalan luokse!